Rui Shi
Rui%20Shi%20%28M%29%2001.jpg
Zhang%20Ziyi%2002.jpg

Master of Life, 2nd Degree Disciple of Spirit and Prime, Apprentice of Time, Initiate of Space

Real name: Jian-Li Huang
Path: Thyrsus
Order: Adamantine Arrow
Legacy: Daksha
Cabal: Eye of the Storm
Age: 22
Date of birth: 1st of March 1986
Hair: Long black hair set in a ponytail, gotee
Eyes: Brown
Height: 173cm
Weight: 75kg
Bane: ''Matters of the Heart''
Occupation: Student at the City College of San Francisco, There he studies Philosophy and Asian studies. He also work a bit for his grandfather as an acupuncturist.

Description: Usually goes around in partly loose and comfortable clothes and always carries a backpack with "essential Taoist equipment" and a high quality First Aid kit.

Jian-Li's Memories

Background:
Jian-Li Huang er 22 og religiøs. Han tror på Den Taoistiske lærdom og praktiserer den med stor interesse og glede. Han lærte mye om den og dens filosofier av sin morfar da han oppdaget at guttungen viste interesse. I de senere år ble han og opplært i akkupunktur og førstehjelp. Ble og trent av sin morfar i Tai-Chi men begynte og etter hvert på en kampsportskole.Dette førte derimot ikke til at han sluttet å trene med morfaren sin. Da Jian-Li kom opp i 15-16års alderen begynte han å gå forbi sin gamle mentor. Morfaren var bare stolt og henviste Jian-Li til en mer annerkjent medlem av samfunnet. Den nye mentoren tok in Jian-Li med åpne armer da han var enig med morfaren at Jian-Li hadde store potensialer som var i ferd med å våkne. Jian-Li og den nye mentoren får kjapt en god sammarbeidsevne og jobber godt sammen. Sterke bånd bindes. Mentoren trener Jian-Li hardt men bare fordi han mener det er veien for Jian-Li å utfylle sitt potensiale..

Da Jian-Li ble ferdig med Highschool begynte han å hjelpe sin bestefar med kundene. Han var allerede en flink akkupunktør og kunne derfor hjelpe til med behandlingene. Det var da han fikk sine egne element-ømfintlige akkupunkturnåler av sin mentor. Litt uti året bestemte Jian-Li seg for å besøke sin mors onkel i Mao Shan i Kina. Grandonkelen var nemlig en munk der og Jian-Li så muligheten til å kombinere familiebesøk med trening og en pilgrimsreise. Han jobber ut året og sparer penger til turen. Sommeren året etter Hightschool drar han til Kina og Mao Shan. Der møter han opp med sin onkel og får en guidet tur. Etter Jian-Li ser hva som er der og hva monkene der kan utvider han oppholdet sitt til et år, men han tar lære av sin onkel, både i Tai-Chi, taoistisk filosofi, men og i ritualer som gir ham overnaturlige evner.

Han er sammen med Anna Hansen som studerer Sosiologi og tro-samfunn på samme universitet. De har snakket om å flytte sammen før Livet til Jian-Li ble litt mer "aktivt."

Here are the symbols that Rui Shi will have on his bracers, Left image on the left arm and right on the right arm.

Medaljong%20Yin.jpg
Medaljong%20Kombinert.jpg
Medaljong%20Yang.jpg
Yin Combined Yang

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License